zaterdag 14 mei 2016

Humor met Erdoğan: hij gaat ze pakken.....allemaal!

Bij elk voor hem onwelgevallig woord, blaft hij ze gewoon af, keffend of letterlijk...........

 
 
 


 door Mathilde van Vliet
 
 
 Bron:
"Dit filmpje van Human Rights Watch laat zien hoe Erdogan de miljarden besteedt die hij van de EU krijgt: aan kogels en knuppels voor zijn goonies. Blijkbaar gaat de "vluchtelingenstroom indammen" in Turkije gepaard met uitzonderlijk bruut geweld. Intussen is het volstrekt onduidelijk of de smokkel van wapens en geld vanuit Turkije naar Syrië gestopt is en wordt het land nog steeds verdacht van een rol bij de verrijking van ISIS, omdat het helpt met de verkoop van in ISIS-gebieden opgepompte olie. Heerlijk, zo'n verlicht land op weg naar de democratie."

 
 
Journalisten, columnisten
De kwestie Ebru Umar, die gelukkig vrij is en in Nederland sinds 11 mei jl. Voor hoelang haar vrijheid en leven (!) duurt, want in dit thuisland heeft ze alle reden zich niet veilig te voelen. Ondanks dat ze doet overkomen dat het goed met haar gaat; ze zat vast in die verdorven dictatuur van Erdogan. 

Het is al langer bekend dat journalisten gevangen, veroordeeld en zelfs neergeschoten worden.
Op 10 mei is weer een Syrische journalist doodgeschoten omdat deze artikelen schreef die anti-ISIS zouden zijn.
Laat Erdogan nou juist ISIS financieren en dat dit de reden is dat mensen verdwijnen, gevangen worden gezet of zelfs op mysterieuze wijze “overlijden” zodra ze daarover publiceren......

Eén winstpunt tussen al die narigheid: Erdogan krijgt nul op het rekest bij de Duitse rechter om een spraakverbod!
Dikke één - nul!
Maar ondertussen dreigt, manipuleert en blaft hij er lustig op los. En niet als een kwijlend teckeltje hunkerend naar liefde. Ook niet als een dreinend kind dat maar blijft zeuren. Die kun je nog toespreken en bewegen naar jouw maatstaven.




Klikturken: het woord van '16, dankzij Ebru Umar.
Dit akelige enge mannetje doet niet anders dan aanvallen, landen tegen elkaar uitspelen en met de botte bijl erin hakken. Nu nog figuurlijk.
Het zal je president maar zijn, hè klikturkjes?






Erdogan gaat lijken op zijn soulmate Hitler:
 
 
 
Vooruit met de geit, omdat het Erdogan Belȇdigan is en we vandaag de dag (nog) vrijuit kunnen lachen, nog eenmaal de plaatjes:

Gelukkig zijn er nog veel meer!
 


 
Amsterdam, 14 mei 2016
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten