zondag 22 mei 2016

"Stop labeling Israëlische produkten!"


 "Dit past niet bij onze waarden en normen"

 

link


 


door Mathilde van Vliet

Op 26 mei a.s. vindt er in Den Haag het debat plaats over labeling van producten uit Judea, Samaria Golan en (oost) Jerusalem.
 

“Door richtlijnen voor labelen van producten uit de nederzettingen te bekrachtigen, is Europa feitelijk bezig de oplossing van het conflict bij Israël neer te leggen en te verklaren aan welke kant het zelf staat.”

 

De Facebook-groep Time to Stand Up for Israel organiseert een actie tegen labeling van producten uit Judea & Samaria, Golan en Oost-Jerusalem.
Israël-hatend volk wil dat producten uit die gebieden gelabeld worden omdat ze denken dat dit Israël financieel pijn zal doen.

De organisatoren stellen:
“Wij van Time zien to Stand up For Israel zijn van mening dat labeling niet past in onze Waarden en Normen, dat Labeling gelijk staat aan discriminatie en antisemitisme. Waarom? Omdat enkel en alleen de producten uit Israël worden gelabeld en niet 1 van de 200 andere betwiste gebieden in de wereld waar geen maatregelen op worden afgekondigd. Slechts de enige democratie in het Midden Oosten - Israël - dreigt getroffen te worden door deze eenzijdige discriminatoire maatregel. Wij komen hier tegen in verweer.”

 

Er is al een hoop te doen geweest in de media over het zogehete  labelen van producten, afkomstig uit Israël ofwel Judea en Samaria
Al eerder kwam de Facebookgroep Time To Stand Up For Israel in actie tegen deze oneerlijke wijze van import. Met succes overigens.

 

Daarom is het belangrijk dat dit onder de aandacht komt!
 

Actie
De actie begint aanstaande donderdag 26 mei 2016 om 13:45 uur en is exact twee uur later afgelopen. Bevestigde sprekers zijn onder meer Kees van der Staaij van de SGP, Joël Voordewind van de ChristenUnie, Nati Rom, Rogier van Oord.
Er komen wellicht nog andere sprekers bij, maar die informatie is vooralsnog niet bekend. Om 16:00 begint het debat dat om een uur of 18:00 uur is afgelopen.
Locatie: Plein, de Haag


Als u het debat wil bijwonen: vergeet ID niet mee te nemen (paspoort, rijbewijs, ID kaart).

 



It’s Time To Stand Up For Israel!





 
En als u toch aan het lezen bent, teken deze petitie even.
 
petitie




Kost niks.Is geheel gratis!
 

 Amsterdam, 22 mei 2016

 

1 opmerking:

  1. Dank je wel Mathilde!!! We kunnen alle support gebruiken aanstaande donderdag!

    BeantwoordenVerwijderen