zaterdag 16 juli 2016

Doodstraf Terug In Turkije Na Nep Coup Erdoğan

Back To The Middle Ages



#ErdoFake:  Back to the dark ages with Heil Erdoğan 



door Mathilde van Vliet

Naar aanleiding van dit artikel van de zeer gerespecteerde Afshin Ellian voor Elsevier, zette ik vannacht ook al mijn vraagtekens bij deze “zogenaamde coup”. 
Er kloppen teveel zaken niet. Erdoğan was niet in Mongolië; die zat op een uur vliegen van Istanboel af in Marmaris en kon van daar zonder problemen landen op Istanboel met vlucht TK8456

Vreemd als je bedenkt dat het “leger” een coup pleegde? Bij een coup zouden de leiders en politieke kopstukken als eerste gepakt moeten worden.
 
De burgerbevolking van Turkije is massaal via geestelijken opgejut de straat op te gaan. Erdogan riep op via tv zich te verzetten en te vechten tegen het leger.
Ook hier in Nederland werden die berichten via Turkse tv en social media verspreid. Steden in dit land zijn (nog) niet afgebroken en geplunderd, maar het is wachten tot die hysterische Turkse volkswoede zich gaat richten op alles dat Nederlands is.  
Het leger leek niet bestand tegen deze massale volksopstand. Zo te zien waren het allemaal jonge knaapjes die totaal niet wisten waarvoor ze zijn opgeofferd.
Van hoger hand.

Het lijkt een smerig spel te zijn geweest van Erdoğan zelf
die op deze wijze de macht heeft heroverd en kopstukken van het leger kan uitschakelen.
Goh, gaan daar nu geruchten dat Yildirim de doodstraf weer wil invoeren?
Dan is Turkije terug bij af. Het was dankzij Erdoğan al geen seculiere democratie meer, maar een islamitische dictatuur met een uiterst geraffineerde moslimbroeder die bovendien ook de steun kreeg toegezegd van zijn mede moslimbroeder Obama. 

Deze zaak stinkt vanaf het allereerste begin. Men zou hopen dat het een echte staatsgreep was, want deze man moet zo snel mogelijk het podium ruimen.
Bij de EU?
Never.
Maar tegen de tijd dat Turkije hervormd is, de Armeense genocide erkent, de mensenrechten respecteert, de vrijheden tussen mannen en vrouwen naleeft, democratie bedrijft, scheiding kent tussen religie en staat, de vrijheid van pers respecteert, dan beslaat de EU goddank niet meer. 

 

Deze zet heeft Erdoğan voorlopig gewonnen. En de wilde Turkse apen – lees: het stemvee van Denk - die hier vannacht Nederland en Beringen, Belgisch Limburg en overige steden in Nederland, trachtten te imponeren met hun primate gedrag kunnen beter gisteren dan vandaag vertrekken naar hun zo geliefde president. Want met Nederland hebben ze niets. Behalve de uitkering. Subsidies. Kinderbijslag. En een Nederlands paspoort waar ze alleen de financiële voordelen van hebben. Ze zijn in eerste instantie Turk. Dan moslim. En – als het dan moet – Nederlander. Maar liever hebben ze dat niet.


 

Scheer je weg. Hup, naar Turkije. Naar jullie geliefde president. Graag Nederlands paspoort, subsidies, uitkeringen, kinderbijslag inleveren.

 



En ons kabinet feliciteert ondertussen Heil Erdogan met zijn oorlogszuchtige bewind. Tel uit je winst.
 


Amsterdam, 16 juli 2016

 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten