vrijdag 29 juli 2016

Grijze Wolven bij Contactorgaan Moslims en Overheid

Grijze Wolven, de gewapende tak van DENK lid CMO
 
 
 



Bron: geenstijl


WTF! Carel Brendel opent een bericht met WTF en dat is pas 23 keer voorgekomen. Dan zal er wel echt iets aan de hand zijn.

De Grijze Wolven, de gewapende tak van DENK, maakt sinds kort deel uit van het Contactorgaan Moslims en Overheid - o.a. bekend van janken, subversie en af en toe per ongeluk iets nuttigs. Wat Kissinger met Europa had, "If i want to talk to Europe, who do I call?" heeft LoLo met 's lands moslims. En bij dat onwijs gezellige koepelorgaan, zit nu ook de Turkse Federatie Nederland, een koosnaampje voor de rechts-nationalistische Turk-fascisten in schaapskleren. En ja, wat valt er nog over te zeggen? Contact met de vijfde colonne. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. 



Wijze hond


Gerelateerd:

"Hier Denk je niet alleen aan de Grijze Wolven..... .....ze zijn het ook!"

"Erdoğan Belȇdigan pakt columniste Ebru Umar op"

"Humor met Erdoğan: hij gaat ze pakken.....allemaal!"
 
"Onze Nieuwe Pim Fortuyn: Silly Sylvana For President! "

"Denk Goes Cuckoo! "

"Doodstraf Terug In Turkije Na Nep Coup Erdoğan"


Droom vooral verder en vergeet zondag vooral niet te genieten van 's lands grootste antisemiet Dyab Abou Jahjah. De oorlogszuchtig voorstander van Hamas en Hezbollah, dood, haat en verderf en voorstander van de vernietiging van de Staat Israël kan naast de dreiging uit islamistische hoek der fascistische Turken van Erdogan'sTurkistan er ook nog wel bij.

Of je nou door de ene Turkse valse wolf gebeten wordt of door een hondsdol Arabisch exemplaar: ze beogen immers allemaal hetzelfde doel: overheersing van de islam op de gehele beschaafde wereld.





Eurabië is eindelijk bereikt, met dank aan onze overheden vanaf de jaren zeventig.

Ik wens u een fijn weekend.



Amsterdam, 29 juli 2016
 

1 opmerking:

  1. Elke boerenlul met een mening


    En dan Zomergasten. Jaren geleden waren Henk van Dorp en ik samensteller en gast van Zomergasten. Onze gastheer was Adriaan van Dis, een heer van stand. We waren vereerd met de uitnodiging en dat was ook de bedoeling. Waarom we werden gevraagd werd ons niet verteld. Sommige dingen kun je niet verklaren. Zelfs in de journalistiek ga je soms af op je gevoel. Er keken destijds ongeveer een miljoen mensen.

    Zondag begint een nieuwe serie Zomergasten, met als eerste gast Abu Jahjah. Nog nooit heb ik de VPRO een gast horen verdedigen, schreef ik, maar nu las ik ineens een argumentatie voor de keus van de gast. “Hij heeft interessante ideeën over stad en samenleving, over wat ons allemaal aangaat, hij heeft een rijk visueel geheugen en hij is een vlotte prater. Kortom: de ideale Zomergast”, aldus Jurgen van Uden, de eindredacteur van Zomergasten en ooit redacteur van het voormalige tv-programma Barend & VanDorp bij RTL4. Ik noemde de uitspraak een platitude die geldt voor elke boerenlul met een mening.

    Kritische noot zal er in Zomergasten nooit zijn


    Een nog grotere gemeenplaats vind ik: “Ook als je het niet met een gast eens bent kan dat interessant zijn.”
    Allemaal populistische lulkoek, de VPRO onwaardig, schreef ik. Zo iemand nodig je uit voor een debat- of discussie-programma maar niet voor een eerbetoon. Ik beschouw(de) Zomergasten een beetje als de officieuze Koninklijke Onderscheiding van de Publieke Omroep. Onderscheidingen kun je terugsturen, uitzendingen niet.

    Ik citeerde Hans Fels die jarenlang als cineast werkte voor de VPRO. Hij schreef deze week in de NRC “dat je geen eerbetoon brengt aan een man die moord en terreur goedpraat, die onder het mom van antizionisme voortdurend antisemitische uitspraken doet.”
    Bovendien merkt ook hij terecht op: “In Zomergasten heeft Abou Jahjah vrij spel.”
    Dat is namelijk de kwestie en ik spreek uit ervaring, Zomergasten is geen programma met een kritische noot en dat zal het zondag ook niet zijn.

    Lees verder:

    http://politiek.tpo.nl/column/abou-jahjah-als-zomergast-echt-slag/

    BeantwoordenVerwijderen