dinsdag 6 september 2016

Aanhangers Hamas Breken Den Haag Af


Althans, dat was het doel, maar het is ze niet gelukt
 






 
door Mathilde van Vliet
 
Want veel van die aanhangers die het niet bestaande “land” Palestina verdedigen liggen of op het strand of hangen in hun bed. Wat moet je anders als steuntrekker?
Je gaat toch zeker niet in een bloedhete trein naar Den Haag?
 

Den Haag
Aan de ene kant van de stad staan leden van het pro-Israël front president Netanyahu te verwelkomen met warm gezang en applaus, omdat zij vinden dat deze belangrijke politicus met veel egards ontvangen dient te worden. Zeker een menigte van 200 mensen staan enthousiast bij Paleis Noordeinde.
Op hun Facebook pagina “Time To Stand Up For Israel” kondigen zij aan:

“Op dinsdag september 2016 komt President Netanyahu naar Den Haag om achter gesloten deuren met de Tweede Kamer te spreken. Een mooie gelegenheid om hem en Israël te laten weten dat zij er niet alleen voor staan en dat er nog wel degelijk mensen zijn die Israël en haar Prime Minister steunen.
Kom allemaal naar Den Haag om hem een warm welkom te geven.”
 

Aan de andere kant van het Binnenhof op het Centraal Station van Den Haag staan wat schreeuwers, krijsende hoofddoeken met een groen rode vlag (natuurlijk, een vlag voor het gebied Palestina) te scanderen tegen “moordenaar" Netanyahu.



 


 
Zo’n zielige “hongerstaakster” Ingeborg Westerhoff uit Leiden moet zo opgespoord zijn.
Wie haar werkgever is bijvoorbeeld. Zou haar baas het prettig vinden als zijn personeel zo links en rechts vuige taal uitspreekt en in het openbaar oproept tot geweld?
Dacht het niet. 
Of zou zo'n figuur niet werken?


     
Uiteraard zijn de vaste onderdelen van het pro Palliefront en de antisemitische BDS beweging aanwezig: weer of geen weer, ze staan er.Toch maar.
Wat hebben ze anders te doen dan het belastinggeld – gratiesch verkregen uit de staatsruif – op te vreten cq te zuipen/ roken? 


Over centjes gesproken. Ik vond een interessant item op het World Wide Web:   
 
“Bij de Palestijnse parlementsverkiezingen in 2006 hebben de inwoners in meerderheid op Hamas gestemd, om de ongebreidelde financiële corruptie van Fatah tegen te gaan.
Nu – na jaren van oorlogs-woekerwinsten – lijkt Hamas zelf de belangrijkste club van Palestijnse miljonairs te zijn geworden.” Bron
 
Zouden ze het inmiddels gelezen hebben?






"Axtievoerder"  Frank van der Linden
 
 

 
 
 














En zie daar, alle zegen komt toch van boven!

Hun held, voormalig gristenaanhanger Dries Van Agt steunt hen in hun “strijd” tegen het onrecht van Israeel tegen de rest van de wereld!
Alsof het niet waar is: het lijkt de eerste mummie die tot leven gewekt werd en weer spreekt!
God bestaat echt!


Van Agt, ach, nu weten we het weer: de brave koorjongen. Uiteraard geen oorlogsmisdadiger.Dries Van Agt, de moordenaar die tegen alle instructies en afspraken in reeds buiten gevecht gestelde Zuid-Molukse terroristen in de lengte doormidden liet schieten met een punt 50.  Likud: "Niets laat duidelijker zien dat de heer Van Agt elk moreel kompas kwijt is.  Zoals trouwens ook in zijn ministertijd bleek uit de vrijlating van échte oorlogsmisdadigers (de Drie van Breda, betrokken bij de moord op honderdduizend Nederlandse Joden) en zijn eigen betrokkenheid bij een oorlogsmisdaad (zijn opdracht om Molukkers dood te schieten nadat die de wapens al hadden neergelegd)."


“In recente interviews met de media heeft prof Achmed Karima van de Al-Azhar Universiteit in Egypte er op gewezen, dat Hamas in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een beweging van miljonairs. Volgens Karima telt Hamas niet minder dan 1.200 miljonairs bij zijn leiders en het middenkader.
Deze bewering werd gesteund door de Palestijnse leider Machmoud Abbas, die in 2012 het aantal miljonairs in Gaza op 800 schatte.”

 

Gelukkig zijn de aanhangers van het niet bestaande "land" Palestina beter bedeeld...........
Of ....wacht, geen centjes voor de lappenbrigade in dit land. Behalve soepsidie via politieke partijen als SP, PvdA, GL. Het schijnt dat de heer Harry van Bommel van de SP de BDS Movement van harte steunt en politieke informatie doorspeelt naar de ratten van de vloer.
In ieder geval lukte het Palestina Komitee niet om meer dan 200 sympathisanten op de been te krijgen. 

De juichers en meehuilers van de gewelddadige moordende terroristenpartij Hamas is het niet gelukt Den Haag plat te leggen. Te weinig volk op de been.












Ook dankzij de fantastische begeleiding van vele politie agenten die volgens mij in de meerderheid waren.....




Beter uitzicht.....






Hamas in privé jet










Hamas in Den Haag

 
                

Het was een hete dag....
 
Den Haag, 6 september 2016 

1 opmerking: