zaterdag 14 januari 2017

Kandidaten Denk….een feuilleton, deel 4

 

Gladys Albitrouw “grenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd”.

In meerdere delen uit te brengen, want het gevaar komt ook niet alleen




door Mathilde van Vliet 
 




In het Jaar van de Aap (2016) begon Denk de oprichting van deze politieke partij en kwam veel in de publiciteit door een opvallend boegbeeld dat ze op hun Trojaanse Paard hadden vastgespijkerd. Zwartkijkend boegbeeld werd overboord gezet of verdween zelf in de zwarte nacht. Is verder niet van belang. 
Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren. Wie die gasten van deze partij zijn wordt wekelijks uit de doeken gedaan. Overigens is het zo dat "70 procent van de aanhangers van DENK steunt het beleid van Erdogan," stelt De Beer. "Gematigde of niet-moslims zien juist niets in de partij."
Vorige genoten de heren Tunahan Kuzu De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden” en Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd" de aandacht.   


Deze keer treffen we een vrouw. Een gekleurde vrouw. Een dame met Surinaamse wortelsoep. En wortels in Suriname. Voor de islamitische Turkenpartij Denk op plaats 4: Gladys Albitrouw. 

Gladys Albitrouw grenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd” werd geboren in Nederland, terwijl haar roots in Suriname liggen. 

Over grenscontroles op Schiphol gesproken. Mevrouw Albitrouw vraagt zich verontwaardigd af waarom er zulke grenscontroles zijn op vluchten vanuit Suriname. Riekt naar dieschkrieminazie uiteraard.
Welnu, Gladys, er bestaan diverse artikelen over actieve drugstransporten vanuit Suriname naar Nederland. Ook andere landen (Antillen, Columbia, Bahama’s, Venezuela, Zuid-Amerika) worden streng gecontroleerd. Schijnt goed te verdienen.
Nog meer dieschkrieminazie!


Huh?
Het klinkt als een vogel, het ziet eruit als een vogel, het vliegt als een vogel.
Zou het soms een vogel zijn?

 
 
In dit artikel van 2012 wordt gesproken over: De balans voor 2013 moet nog worden opgemaakt maar in 2012 zijn op Schiphol 398 koeriers op vluchten uit Paramaribo aangehouden met een smokkelwaar van in totaal 467 kilo cocaïne.”
Je verzint ze niet!!!
Wat zou de balans over 2016 zijn?
Ook over 2016 is genoeg informatie te vinden over drugstransporten en lieden die daarmee werden gepakt.
Maar misschien vliegen ze wel helemaal niet naar Schiphol?
Nee. Dan nemen ze een vlucht naar Duitsland, België of Frankrijk.
En wat denk je?
Trip trip trip ……zo  over de wagenwijd openstaande grenzen van Europa naar Nederland.
Nee! Je meent het niet!
Hoe zou het toch komen, beste Gladys dat ze juist Surinamers in de gaten houden?Misschien dat drugsimport juist vanuit Suriname plaatsvindt?
Denk er eens over, meid.
Gladys Albitrouw zou graag willen dat de grenscontroles op Schiphol gestaakt worden voor met name Surinaamse Nederlanders.
“Want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd.”
 
Was de ene gek nog niet vertrokken van Denk of het volgende rampenfonds dient zich aan.Mevrouw Albitrouw wil de grenzen wagenwijd openzetten voor drugscriminelen uit Zuid-Amerika. 
Maar natuurlijk mevrouw Albitrouw, verder nog wensen? Pinnen? Airmiles? Sambal bij? Inpakken en gelijk weggooien? 
Het wordt wel een mooie club van stemvee op Denk: drugsrunners uit Antillen en Suriname, fanatieke Hamas-aanhangers, activisten van Palestina Komitee, inclusief achterban van Anja Meulenbelt (81) en hun trawanten van AFA, Internationale Socialisten etc. Plus de gebruikelijke antisemitische en haatdragende streepjessturken en mocro's en uiteraard niet te vergeten de racistische BlackLivesMatter-aanhangers.
Dat wordt een gekleurd gezelschap.
Tijd voor een bonte was.  

Gladys Albitrouw is als Surinaamse uiteraard een van de schrijvers tegen het Nederlandse verschijnsel Zwarte Piet.

Kansenparel Simons houdt zich nu bezig met partij Artikel 689, dus die horen we niet meer.
Maar deze Albitrouw  is medeverantwoordelijk voor het eeuwige gejengel over de slavernij:
"Zwarte Piet is een culturele erfenis uit het slavernijverleden die is berust op een karikaturale afbeelding van mensen van kleur. Volgens de Kinderombudsman schendt dit figuur zelfs het kinderrechtenverdrag omdat het bijdraagt aan discriminatie en uitsluiting. Te veel mensen in onze samenleving voelen zich terecht gekwetst door deze racistische karikatuur. Niet iedereen die een warm gevoel koestert bij Zwarte Piet is daarmee een racist, maar er is wel een gebrek aan bewustzijn over de racistische geladenheid van het fenomeen. Daarom zet DENK zich ervoor in om het bewustzijn over de racistische karikatuur Zwarte Piet te vergroten en is DENK van mening dat overheidsinstellingen, alsmede gesubsidieerde instellingen, zich zouden moeten onthouden van het meedoen aan het met Zwarte Piet karikaturiseren van heel veel mensen in ons land."
 
Gladys Albitrouw zei in een interview: "Ik ben blij dat ze racisme op de politieke agenda hebben gezet, maar ik wil niet alleen maar tégen iets zijn'', stelde ze toen.
Waar is zij dan voor, vraag je je af? Oh, ja vrij drugstransport.
Men zou de neiging kunnen hebben dat wij ons als spierwitte blanken ook maar eens gaan hardmaken om het jaarlijkse Kwaku Summerfestival te gaan verbieden: teveel stank en geluidsoverlast. Wij witjes zouden ons erg gediscrimineerd kunnen voelen.
Dat doen wij echter niet.
Want dat maakt juist het verschil met dit soort beroepsjankers; Nederland stelt zich al jaren open voor alle soorten landen en culturen. Terwijl het andersom niet zo is. Op de Antillen en in Suriname wordt je als blanke keihard gediscrimineerd. Daar motten ze die witte tata’s niet en dat laten ze je merken ook. Vallen wij daarover? Nee hoor, daar lachen we om, we halen onze schouders op en gaan door waar we mee bezig waren. Met hard werken.
Dat maakt het onderscheid tussen intolerante klaagnummers en een tolerante samenleving, die Nederland al decennialang is.

 Stofzuigen durf je bij Denk gewoon



 
Is het overigens niet genieten? Ze durven wel, die rakkers van Denk. Hier een uitzending bij Koefnoen:
 
"Öztürk die heel creepy kijkt of een van de dames uit zijn harem wel het juiste zegt? Kuzu die net even te lang en te creepy in de camera kijkt? Gehakketak in loos diversiteitsjargon? Stofzuigende patriaturk die even voor de camera doet dat ie geëmancipeerd is?"
   

Dat wordt echt een hoge gok voor het circus met haar twee Denkbroeders Pöppi en Kökku. Ook zeker een kandidaat voor de Oudejaarsconference, samen met vriend Kuzu. Als pa Erdogan het althans goed vindt. Want vrouw. Dus niks waard.
 
Woef!
Gladys heeft misschien wel eens van haar Pips gehoord, maar heeft ze kennelijk nog nooit gevonden. Overigens zijn de vluchten naar Georgia lang en - heel belangrijk - de grenscontroles naar de USA zijn ook behoorlijk streng.
Mocht je eens die kant op vliegen, Pips: ze gebruiken er zelfs drugshonden voor alle buitenlandse vluchten!
Vergeet je Knight daarom niet.
 
 
 
 
 
 Toch maar gaan voor Circus Denk, nietwaar?
 
 
 
 

 
 
 
 
Volgende keer in deze feuilleton: Stephan van Baarle en Magdalena Charlot - een duopresentatie

 

 Amsterdam, 14 januari 2017

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten