zaterdag 21 januari 2017

Kandidaten Denk….een feuilleton, deel 7



Aysegül Kiliç “Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”.



 
In meerdere delen uit te brengen, want het gevaar komt ook niet alleen
 



 
door Mathilde van Vliet 


In het Jaar van de Aap (2016) begon Denk de oprichting van deze politieke partij en kwam veel in de publiciteit door een opvallend boegbeeld dat ze op hun Trojaanse Paard hadden vastgespijkerd. Zwartkijkend boegbeeld werd overboord gezet of verdween zelf in de zwarte nacht.
Is verder niet van belang. 
Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren. Wie die gasten van deze partij zijn wordt wekelijks uit de doeken gedaan. 
 

In de vorige afleveringen van dit feuilleton maakte u reeds kennis Tunahan KuzuDe enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden”, Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd", Gladys Albitrouwgrenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd”, Stephan van BaarleRammstein”, Magdalena Charlot “zwarte psychologie en zwarte sociologie” en Mourad Taimounti. 




Deze keer is aan de beurt Aysegül Kiliç, “Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”, nummertje 8 op de lijst van Erdogan’s satellietpartij Denk.[N.B. Aysegül Kiliç deelde op haar Facebookpagina een speech van George Galloway waarin hij Israëli’s oorlogsmisdadigers noemt en het bestaansrecht van de Joodse staat ontkent.]
Dan zit je dus op gefrituurde baklava bij de beroeps-Israëlbashers Kuzu, Öztürk en Azarkan!  

 

"Ben toch zeker geen Turk?"

Maar jawel, kijk nu, dat is zij wel!

Turkse Aysegül Kiliç en voorheen actief bij de Turkse partij M+, een subsidieslurpend iets met slechts Turken aan boord in Amsterdam en liefhebber van de AK Partij van Erdogan. Nu dan tijdelijk overgestapt naar de Turkse Erdoganpartij van de sultan en paus Denkula.
Tijdelijk. Want na 15 maart zit ze bij het UWV en is het schluss met deze zeer korte carrière in de politiek. Ze was nog niet eens begonnen en ze is alweer weg.

Soms vertrekt iemand sneller dan wanneer iemand denkt, moeten we maar denken.
 
 
Aysegül Kiliç bij Milli Görüş

Wie is deze Aysegül Kiliç?
Klinkt Turks. Is Turks.
Mevrouw Kiliç is – net als vriendjesturken Tunahan Kuzu “De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan” en Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd", geboren in Turkije, maar groeide op in Nederland en is daarom ook dan Nederlandse voor 50%.
En 50% Turks. Want haar andere paspoort is nog altijd Turks.
In haar denkbeelden zal ze 5% Nederlands zijn – omdat ze de taal goed spreekt - en  95% Turks, omdat zij het land van Erdogan ook dient.
Haar voorliefde voor de islam is te begrijpen wanneer je onder Erdogan’s vleugels leeft, al is het dan zo’n ruim 2500km verderop. Maar via het World Wide Web bereik je elkaar sneller dan ooit. 
Het hoofddoekje wappert internationaal en digitaal. Wie het APK-hoofddoekje past, trekke hem aan.....



Denk doet intussen verwoede pogingen af te komen van het stigma een Nederlands verlengstuk van de Turkse president Erdogan te zijn - door politieke tegenstanders ook wel 'de lange arm van Ankara' genoemd.
Het onderzoek van Kantar Public lijkt dat hardnekkige beeld echter slechts te bevestigen.
"70 procent van de aanhangers van DENK steunt het beleid van Erdogan," stelt De Beer.
"Gematigde of niet-moslims zien juist niets in de partij."

 


Milli Görüş
Mevrouw Aysegül Kiliç is een graag geziene gast bij de Turkse fundamentalistische beweging Milli Görüş, zeg maar de Turkse variant van de Moslimbroeders.

Carel Brendel schrijft over de verbanden moslimbroederschap en Milli Görüş het volgende:

"Onder leiding van Erdogan en de AKP groeide Turkije de afgelopen jaren uit tot een nauwe bondgenoot van de Moslim Broederschap. De eerste door Hamas georganiseerde Gaza-vloot met de Mavi Marmara als vlaggenschip kon uitvaren dankzij de ruimhartige steun (pdf) van Turkse, met de Moslimbroeders gelieerde organisaties. Internationale organisaties van de Moslimbroeders, zoals de International Union of Muslim Scholars (de geleerdenclub rond Yusuf al-Qaradawi) en de Federation of Islamic Organisations in Europe (de Europese Moslimbroeders) houden hun bijeenkomsten tegenwoordig in Istanbul of Ankara." 

Citaat: “De grote organisatoren van de eerste Gaza-vloot waren de fundamentalistische terreurbeweging Hamas en haar bondgenoten bij de Moslimbroederschap in Europa. De Turkse stichting Insani Yardim Vakfi (IHH), de gangmaker van de vloot, is onderdeel van de Union of Good, die wordt geleid door Yusuf al-Qaradawi, de geestelijke leider van de Moslimbroeders in het Westen. In Europa zijn de Moslimbroeders georganiseerd in de Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE), die volgens onderzoeker Steve Merley van de NEFA Foundation nauwe banden heeft met de European Campaign to End the Siege on Gaza.” – einde citaat.
 
 

Milli Görüs, aan de Moslimbroeders gelieerde actiegroepen voor Gaza.
Bingo!
Kan gehoofddoekte Aysegül Kiliç fijn meevaren op een van de vrouwenbootjes richting Palestina. De mannetjes van het Palestina Komitee liggen lekker op het strand.

Farid Azarkan zal wel in de kroeg hangen, want "ik heb niet zoveel met Turken” zei de Marokkaanse multicultikoning in 2011 in een interview met Moussi el Kandoussi.
Gaat ze gewoon lekker tegen Kuzu aanschuren. Die heeft er wel zin an!


Amin Abou Rashed
"In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie. De Palestinians in Europe Conference doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Bij de organisatie zijn minstens drie mensen betrokken die volgens Israël deel uitmaken van de Europese leiding van Hamas.”
Aysegül Kiliç ziet wel uit naar een verzetje met Abou Eenarm of wel Amin Abou Rashed, de fondsenwerver van Hamas.
Dat wordt nog dolle pret daar in het radicale islamitische Rotterdam. God beware je als je daar moet wonen.....

  

Het feestje is natuurlijk compleet als je samen met Kuzu, Abou Eenarm en de radicaal islamitische Rotterdamse partij Nida bent. Samen sterk. Samen fel antisemitisch, pro-Palestina en anti-Israël. 
"Tunahan Kuzu kiest zijn vrienden zorgvuldig en Netanyahu hoort daar niet bij. Wie dan wel? Hamas-terreuraanhangers die het woord voeren bij demonstraties waarbij hij aanwezig is, fascistische Grijze Wolven met wie hij lachend op de foto gaat, en natuurlijk zijn moordende, martelende meesters in Ankara."
Uiteraard past Aysegül Kiliç geheel hier binnen. Kssssstttt.......weg jij: vrouwen apart!

 

Helaas voor de democratie Nederland,

maar de conclusie van deze ellende is

dat de lijst van Denk met nummer 8 

er weer een fundamentalist

en anti-Israëlbasher bij heeft

 





Israëlhaat grenzend aan antisemitisme is dé verbindende factor op DENK-kieslijst....

 


 

 



Volgende keer in deze feuilleton: Marisa Koolbergen en Marit van Splunter.



 
 



 
Amsterdam, 21 januari 2017

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten