vrijdag 3 maart 2017

Erdogan Ronselt Actief Denk Stemmen


Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen.
Minaretten zijn onze bajonetten,
koepels onze helmen,
moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”




door Mathilde van Vliet 


De narcistische maar vooral discriminerende Kuzu van Denk gaat werkelijk te ver met zijn 
'16: Opstand neergeslagen
 door Erdogan's troepen
kwalijke leugens over Nederlandse artsen die deze gifkikker
als een ware gifwolk verspreidde over Nederland. En dat, terwijl zijn eigen president Recep Erdogan duizenden doden op z’n geweten heeft na de zelf in scène gezette “coup” vorig jaar. Kuzu zou dit soort dingen in eigen land eens moeten durven beweren. Dan was hij al lang doodgemarteld door de troepen van zijn oh zo geliefde Erdogan.

Het afgelopen overzicht van Denk dat geschetst is over Tunahan KuzuDe enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden”, Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd", Gladys Albitrouwgrenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd”, Mourad Taimounti “doodgeschopte scheidsrechter is slechts een akkefietje”, Aysegül Kiliç “Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”, Marit van Splunter “Broodroof, door dat hij (Abou Jahjah) op is gekomen voor verzet tegen een illegale koloniale bezetting middels de beroemde slogan 'by all means necessary'..” en Ali TsouliISIS is opgezet door laffe honden Israël!” is zorgelijk te noemen.
Zeer zorgelijk. Want geen van bovenstaande lieden zal ooit iets willen gaan betekenen voor de Nederlandse democratie.
De enige bevolkingsgroepen die ze willen bereiken zijn Turken en Marokkanen. Om de radicale islam hier sluipenderwijs het voor het zeggen te laten krijgen. Dat behelst hun doel.
De nieuwe nazi’s marcheren zonder pardon de Lage Landen binnen
 

Moslimbroederschap
De strijd voor Palestina is voor de heren Kuzu, Öztürk, Van Splunter, Kiliç en Karaman belangrijker dan Nederland. De eliminatie van Israël staat voorop, niet "het onderwijs of de burger van Nederland."
Deze mensen zijn in eerste instantie moslim. Dan Turk/ Marokkaan. Dan Nederlander.
Omdat ze toevallig ook een Nederlands paspoort hebben.
Alle kandidaten - maar vooral Kuzu, Öztürk, Azarkan, Tsouli, Kiliç en Karaman - hebben banden met Hamas, al Fatah, PPMS, en moslimbroederschap. Dat werd o.a. in dit artikel haarfijn uitgelegd.   
Kuzu en Öztürk, buikspreekpoppen van de Turkse tiran Erdogan, onderscheiden zich in het politieke debat door bijdragen als: ‘Wilders is een terroristenmagneet’ en ‘Wilders is te vergelijken met een tumor in je hoofd’.
Uiteraard zijn beide heren uitgesproken Israëlhaters, Palestijnse terreurknuffelaars en krakkemikkige korankenners. Bovendien komen zij op voor de honderdduizenden weerloze slachtoffers van boos blank nietsontziend racisme in Nederland.” 
In ieder geval zijn de Turken van Denk al jarenlang actief voor Palestina als activisten. Samen met de Rotterdamse moslimpartij NIDA, Youth for Palestine, het Palestina Komitee Rotterdam en Een Ander Joods Geluid “strijden” zij voor “ongelijkheid”.
De banden met Hamas, al Fatah, PPMS, en moslimbroederschap werden o.a. in dit artikel haarfijn uitgelegd.
Het Denk lid, de radicale islamist Aysegül Kiliç is een graag geziene gast bij de Turkse fundamentalistische beweging Milli Görüş, zeg maar de Turkse variant van de Moslimbroeders.
Milli Görüş, aan de Moslimbroeders gelieerde actiegroepen voor Gaza. Kan ingepakte Aysegül Kiliç mooi meevaren op een van de vrouwenbootjes richting Palestina.  
Journalist Carel Brendel documenteerde uitgebreid over de organisatie en hoe ver deze reikt op Europees grondgebied. De verbanden tussen moslimbroederschap en Turkse terreurorganisaties worden in dit artikel geanalyseerd.
Hij deed een boekje open over hoe Kuzu en zijn rovende islamitische bende straks de stad Rotterdam wenst te bezetten met Hamas, voor slechts 1 dag:
In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie. De Palestinians in Europe Conference doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Bij de organisatie zijn minstens drie mensen betrokken die volgens Israël deel uitmaken van de Europese leiding van Hamas.” 
Kuzu met Grijze Wolvengroet
De islamitische burgemeester van Rotterdam maakt er geen punt van: Hamas mag gewoon komen spreken. “Blogger Tobias Peterssson schrijft op 8 mei 2016: ‘Ik begon te bloggen over de aan Hamas gelieerde conferentie ‘Palestijnen in Europa’. De kritiek op de conferentie verspreidde zich als rimpelingen in een vijver. Deze aandacht in de media heeft grote gevolgen voor de organisatoren en sprekers en hun mogelijkheid tot haat- en terreurpropaganda gehad: Eerste bedankte Hillevi Larsson  en Daniel Sestrajcic, vanwege de antisemitische sprekers op de conferentie. Daarna worden ook de omstreden sprekers, waaronder voormalig grootmoefti Ikrima Sabri van de conferentie geweerd."
In Nederland kunnen we daarvan leren. Juist het benoemen van de sprekers met hun antisemitische- en pro-Hamas boodschap zal de organisatoren op hun plaats zetten.

Tekens dus in dit kader graag de petitie tegen Hamas of doe mee met de actie om te voorkómen dat Hamas in Nederland hun haat mag verkondigen. Voor meer info.

 

Erdogan ronselt stemmen onder moslims in Nederland
Het was al bekend dat Erdogan een flinke financiële input levert aan de campagne van Denk. Hoe anders kunnen ze peperdure spotjes en reclame pop-ups op elke website leveren? Niet van hun gestolen zetelsalaris van de Tweede Kamer.
Ook is het bekend dat via het wijdverspreide Turkse netwerk Diyanet veel Turken worden zodanig worden gecontroleerd en beïnvloed dat stemmen op Denk slechts een gedwongen formaliteit is. Want toezicht zal er zijn als ze in dat stemhokje staan. Daar zorgt de Lange Arm van Ankara wel voor.
“Twee aan de Turkse overheid gelieerde organisaties, de ISN (ook bekend als Diyanet) en de TICF, hebben een achterban van 142 moskeeën. De twee clubs worden ook wel aangeduid als ‘de Lange Arm van Ankara’, waarlangs de zittende regering invloed uitoefent op religieuze zaken in het buitenland, en tegelijkertijd haar onderdanen controleert.” 

Een opvallend bericht van deze onderzoekssite maakt de cirkel rond: naast uitgebreide netwerken in moskeeën, de door de Nederlandse staat gesubsidieerde instellingen onder Turken en Marokkanen - gelieerd aan Moslimbroederschap - worden dus ook actief  stemmen geronseld, die direct te herleiden zijn naar de dictator van Turkije: Recep Erdogan.

"Recent investigations and leaks in Germany, Austria and The Netherlands confirm ongoing efforts by Turkey's government to intimidate European-Turkish citizens suspected of having ties to Fethullah Gulen, President Recep Tayyip Erdogan's one-time ally, whom he now blames for the failed coup against him last July. Imams in Germany connected to the Turkish state, for instance, admitted to spying on teachers in German state-run schools. Even teachers and parents have been asked to spy on the classes and report in any criticism of Erdogan or his government. In Austria, parliamentarian Peter Pilz has referred to a "global spying network," with Austria's union of Turkish-Islamic groups sending reports on Gulen-tied organizations back to Ankara. Targets have included educational institutions, cultural centers, and various NGOs. And in The Netherlands, the Turkish consulate in Rotterdam has revoked the passports of several Dutch-Turks thought to support Gulen. (Turkey maintains consular offices in several Dutch cities; to date, reports of passports being revoked are limited to the Rotterdam office.)"


De Grijze Wolven
van Erdogan's AKP, Milli Görüş, Moslimbroederschap Hamas hebben meer poten aan de grond gekregen dan politici in dit land denken. Die zijn overigens alleen bezig met hun eigen sneue campagne, maar lijken te ontkennen dat via de achterdeur – die reeds jaren openstond – de Vijfde Kolonne doordringt in ons Parlement.
Of ze willen het niet zien.
Of ze volgen het beleid dat Europese politici dienen uit te voeren binnen deze opzet: Eurabië en Kalergi plan voor witte genocide.
Zegt u het zelf maar.
Als dan ook nog vandaag blijkt dat een van de vele haatimams die ons land rijk is oproept tot een stem op Denk en ze krijgen door alle islamitische invloeden een zetel of 3 in de Kamer, dan kan er maar 1 conclusie getrokken worden: de in Nederland wonende moslims danken Nederland met een dikke middelvinger voor de ruim 40 jaar gastvrijheid en alle vrijheden die dit land hen te bieden had. Kennelijk verkiezen zij een islamitische staat, inclusief sharia en wetgeving die teruggaat naar 700 jaar in de tijd, boven een democratie.
Ze volgen daarbij letterlijk de lijfspreuk van Erdogan, die Denk heeft eigen gemaakt:

 

“Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”
 

 
 
F*** Erdogan!
 
 Amsterdam, 3 maart 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten