donderdag 21 september 2017

Hema Feliciteert U met Uw Geslachtsloze Baby



 


Hema, voor al uw genderneutrale hoofddoeken,
worstjes en jurken

 



 

door Mathilde van Vliet

 
Over het culturele marxisme dat destructief is en valt onder psychologische oorlogsvoering.
 
“Dag mens met gleuf, u heeft zojuist een nieuw mens gebaard. Van harte gefeliciteerd daarmee. Hard gewerkt. Dat is dan weer 365euro van uw eigen risico, waarvoor dank. U wilt pinnen?
U krijgt hierbij van het ziekenhuis een cadeaubon van 5 euro om bij de Hema een neutraal sokkensetje voor uw genderneutrale nieuwgeborene te kopen.”
 

LHBTQWERTYIKEA
De maakbaarheid van de samenleving of de maakbare samenleving duidt op de mate waarin de samenleving door overheidsingrijpen fundamenteel dient te worden veranderd naar de eigen ideologie.
Politiek leeft dit idee vooral in het socialisme, liberalisme, sociaaldemocratie, communisme, stalinisme, maoïsme, fascisme en nationaalsocialisme.

 
Al eerder moest ik me in mijn arm knijpen. Las ik het nou goed: "geslachtsregistratie moet verdwijnen?"
Jawel, dat las ik goed. Het COC stelde namelijk: “Er moet een einde komen aan de geslachtsregistratie in het paspoort en identiteitskaart. Het COC, dat opkomt voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie (LHBTI’s), doet deze oproep vandaag in NRC, op de dag van Pride Amsterdam.”
Het argument: “Geslachtsregistratie leidt voor veel mensen tot problemen, terwijl het onnodig en achterhaald is.”

 
 
 
LHBTI’s.
Intersekse-conditie.....het duizelt me geheel. Is dit ABN? Nederlands?
LHBTQWERTYIKEA.....
Aaaah! Nieuwste kast van Ikea. Dat woord begrijp ik.
In het kader van de Gay Pride snap ik dat: in de kast. Uit de kast. Got it.
Even wennen die nieuwe termen, maar je moet goed lezen en dan snap je dat het om intercontinentaal vervoer gaat tussen verschillende kasten van Ikea.
Of bijzettafeltjes.
Vermoed ik.

Hema
Nu heeft de Hema weer wat nieuws bedacht. Hema was al trensetter met het hoofddoekje – zo heerlijk neutraal zo’n winkelbedrijf – nu staan ze voorop de barricades om “genderneutrale kleding voor kinderen in te voeren.
What the fuck?!
Genderneutraal. Wat is dat voor waanzin?
Dat kán anatomisch helemaal niet!
Men wordt als jongetje of meisje geboren. Meer smaken zijn er namelijk niet.

De waanzin van deze genderneutraliteit moet vooral binnen een afgekaderde zone blijven: zwangeren niet meer aanspreken als “zwangere”, want dat zou kwetsend zijn voor niet-zwangeren. Maar je kunt onmogelijk spreken over iemand met een buik die lijkt op een ascitesbuik, wat dan weer geen buik met levercirrose is. Want dat zou bijzonder kwetsend zijn voor leverpatiënten of mensen met obesitas.
Beste mensen” in de NS, want anders kwetsend voor transgender. Maar in het geval van de NS zouden we beter kunnen spreken van “Geachte vertraagde”.
Verdere uitleg overbodig. 

In dit filmpje zie je hoe normale mensen volledig worden gemanipuleerd volgens de socialistische leer. Zelf nadenken is er niet meer bij. Racisme, transgenderwaanzin voeren de boventoon, kritiek wordt direct afgestraft, waarbij de werkelijkheid niet meer bestaat en kwaliteit echt niet meer telt.
Geacteerd, maar toch.....


Interessant om te constateren dat 's werelds grootste geldschieter, multimiljardair George Soros ook in deze marxistische propaganda betreffende transgenderwaanzin de touwtjes in handen heeft, zoals hij ook wereldwijd de verantwoordelijkheid heeft in brandhaarden die al vele slachtoffers eisten. Recent in Hamburg, St. Louis en Charlottesville nog.
Overigens heeft een Google medewerker de noodklok geluid over de ‘gender-diversity’ mythe, gelukkig. De memo schijnt viraal te gaan.
Om met de wijze woorden van Arthur van Amerongen te spreken: “Een poot blijft een poot en een pot blijft een pot. En een transgender is een bouwdoos."
Je zal toch een dwerg, albino of reus zijn: waar val je dan onder? 
 

Totaal regime
Wat in 1984 werd voorspeld door George Orwell is reeds lang werkelijkheid. Het begint er alleszins op te lijken dat de machtshebbers in Brussel, de multimiljardaire geldschieters en de VN het gehele volk zo monddood trachten te maken. 
Zorg voor massale instroom van volkeren uit Afrika en Midden-Oosten en zie erop toe dat zwart met wit vermengt.
“Witte genocide”, kopt deze website, maar de realiteit wordt zichtbaarder wanneer we beelden zien in Italië, Duitsland, Zweden en Frankrijk, waar steden worden overspoeld met zwarte, goed doorvoede en rijk uitziende Afrikanen.  

De rijkdom komt met grote zekerheid uit de zakken van George Soros die pleit om elke so called “vluchteling” te spekken met 15.000 euro per persoon.
Laat de islam vrijelijk Europa beheersen, opdat de mohammedanen met middeleeuws regime het straks hier voor het zeggen hebben. Creëer een Eurabië. Ook daar heeft de politiek meer dan een dikke vinger in de pap. 

Maak mensen geslachtloos, opdat er straks een gemengde gekleurde massa ontstaat zonder sekse, zonder roots en eigen cultuur, zonder identiteit, zonder iets. 

Maak daarbij iedereen afhankelijk van de staat. Robotiseer alles: van zakenmarkt, fabrieken, horeca tot aan ziekenhuizen en er zijn straks geen werknemers meer nodig. Geef iedereen een gelijk salaris, maak vakopleidingen overbodig, want er is toch niets meer te verhapstukken, immers: robots doen al het werk. De uitdaging tot zelfontwikkeling verdwijnt langzaamaan, want we krijgen maandelijks ons vaste geldbedrag. Dus waarom nog werken? 

Anonimiseer iedereen. Meng de bevolking en 'iedereen is gelijk'. Er is geen verschil meer tussen zwart/bruin/wit/geel meer: iedereen is beige. En gehoorzaam. De perfecte maakbare en controleerbare wereld is gecreëerd, waarin iedereen manipuleerbaar is, niet langer gemotiveerd om ergens voor te leven of een uitdaging in een studie te zoeken. Beroepen worden overbodig gemaakt, afgezien van enkelen die de IT mogen beheersen om de robots te programmeren. 

Wat rest is een monddood, suffe massa die per dag zijn/ haar/ het 's leven leeft, zonder zich bewust te zijn van heden, verleden en toekomst. Terwijl Puppetmasters als een George Soros en de regenten van Europa de massa manipuleren, voorliegen. Zij trekken aan de geldtouwtjes en richten zich daarbij op een volgende toekomst.
Welke toekomst? Die van hen?
Principes van animalisme waarbij een ieder 'gelijk' is, maar de machthebbers zijn net iets meer.
 
Dit culturele marxisme is destructief en valt onder psychologische oorlogsvoering.
En dat past in de algemene toekomst die o.a. een Soros en consorten met ons voor heeft: de massa de mond gesnoerd. Geslachtsloos. Zwart en wit vermengd. Geen eigen identiteit meer. Geheel in de lijn Coudenhove-Kalergi plan.

Om maar met in de beeldspraak van George Orwell te blijven: “De varkens leggen steeds meer controles aan hen op terwijl ze voor zichzelf voorrechten opeisen. Uiteindelijk is alles dat van de ‘Principes van Animalisme’ overblijft de regel dat “alle dieren gelijk zijn, maar sommige meer gelijk zijn dan andere.”
Geheid dat die die controle en voorrechten van varkens weer rotzooi zal geven met de moslimse bevolking. 
 
 
DNA
Ondanks dat het nog niet zover is, blijf ik mij vrouw voelen en me als zodanig identificeren, in alle landen waar ik naartoe reis. Geen enkel land zal toestaan dat wij daar als geslachtsloos willen binnenkomen. 
Zolang het DNA bestaat en ik kan aantonen dat ik een vrouw ben en zodanig als vrouw ben geboren, wens ik als zodanig aangesproken te worden en niet als een anoniem, sekseloos kruisje.
Drammen, daar is men goed in binnen de socialistische, communistische maoïstische, islamitische kringen goed in
Maar er zijn grenzen. Stoppen met die waanzin. En sluiten die grenzen! 
 
 
  
“Nogmaals, gefeliciteerd mens en spleetachtige onderdelen met uw geslachtsloze nieuwgeborene. En u ook, mens ...ik zie daar iets hangen in de genderneutrale broek, u is de verwekker?
U weet het: de Hema hè? Voor later, als “het” een hoofddoekje nodig heeft. Of een slobberjurk. Het ligt eraan of er een baard zal groeien.”



 
 
Hema, voor al uw genderneutrale hoofddoeken,
worstjes en jurken
 
+
 
 
 
 En leuk straks voor de feestdagen: voor die twee kereltjes
een genderneutraal Hema-jurkje aan met Kerstmis 
 


 


 
 
Net vers van-het-spit-berichten:
 
1. Hema komt met genderneutrale rookworst!
 
 
 

 +
 
2. Hema paashaas is seksistisch!



Al u dit nu ook zulke waanzin vindt, teken dan even deze petitie. Overigens is George Soros nogal 'pissed' over dit bericht:


George Soros windt zich op over CitizenGO
Deze week reageerde de Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros als door een wesp gestoken op het initiatief van CitizenGO om met een bus tegen gender-ideologie door Latijns-Amerika te rijden. Hij plaatste onderstaande tweet met een foto van de bus en een link naar een artikel op de website van zijn Open Society Foundation, waarin betoogd wordt dat gender-ideologie niet bestaat.
Het feit dat George Soros, één van onze voornaamste ideologische tegenstanders, zo’n aanstoot neemt aan onze actie, is een teken dat we op de goede weg zijn.
Steun CitizenGO!!!


 Amsterdam, 21 september 2017

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten