zondag 12 november 2017

Kwetsende Teksten Op De Dam!

"Buitengewoon gevaarlijk voor openbare orde en bijzonder kwetsend"

Levensbedreigende terrorist wederom opgepakt.
Stad Amsterdam gesloopt door Marokkanen aanvaardbaar.


door Mathilde van Vliet


Michael Jacobs (filmpje) werd gisteren rond 16:30 op de Dam opgepakt en dezelfde avond weer vrijgelaten. De tekst op zijn spandoek zou kwetsend zijn!



Iedereen begrijpt natuurlijk dat deze man een enorm gevaar oplevert voor de openbare orde en veiligheid. De teksten zijn buitengewoon “kwetsend” voor een bepaalde bevolkingsgroep met een laag IQ en we hebben rekening te houden met deze “gevoelige berbergroep.”

Dat Marokkanen gevoelige zieltjes zijn, bleek gisteravond weer: een halve stad werd gesloopt als gevolg van Noord-Afrikaanse hysterie. Mensen werden gemolesteerd, auto's in brand gestoken, winkels geplunderd. Dit is niet erg en volledig aanvaardbaar. Want het zijn Marokkanen  en met moslimse berbers heb je beter rekening te houden.
Anders steken ze de gehele stad in de fik.

Michael Jacobs is pas het echte gevaar!
Dat is de politie anno 2017.


Overigens heeft die Klaagkuzu ook aangekondigd mee te rellen met Marokkanen tijdens het WK. Natuurlijk, je bent salafist of je bent het niet. Misschien was hij gisteren al op dreef om Kerststalletjes in Brussel te slopen. Ook in die stad werd door politie niet opgetreden tegen rellende medegenders met Marokkaanse achtergrond. Winkeliers zaten in zak en as en verklaarden dat de politie niets deed, politieagenten getuigden anoniem dat ze niet mochten ingrijpen en dat de gehele politie onderbemand is.
Maarre, die Ollander - die Michael Jacobs - dat is pas het echte gevaar voor de samenleving!

Gelukkig werd de Kuzu der Klagenden van de week wel zeer mooi terechtgewezen door een VROUW. Een Marokkaanse VROUW nog wel liefst. Als een geslagen straathond droop de ellendige Klaagkuzu af. Heerlijk! Gezichtsverlies voor zijn baasje Erdogan.


video


Het worden roerige maanden. Ook weer met Sinterklaas en Zwarte Piet voor de deur, waarbij de Lange Arm van George Soros weer aardig heeft geïnvesteerd in de racistische terreurbeweging en zijn zwarte slaafjes van Nederland om ons Sinterklaasfeest wederom te verzieken.

Tja, je hebt centjes of je hebt ze niet.


Amsterdam, 12 november 2017

2 opmerkingen:

  1. Michael Jacobs stond vandaag weer op de Dam, met een gecensureerd spandoek. Later op de dag vertelde zijn advocate, dat de politie nu inziet, dat hij afgelopen zaterdag ten onrechte is opgepakt. De politie gaat excuses aan Michael aanbieden. De plakker met "censorship" is inmiddels van het spandoek verwijderd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Michael jacobse ga door met jou werk op de dam laat je niet ontmoedigen 🇮🇱✡ wy stand for Israël for ever Je doet goed werk ik blijf je steunen

    BeantwoordenVerwijderen