maandag 22 januari 2018

Aysegül Kiliç Kandidaat Denk Gemeenteraad Amsterdam


 
bron foto: AT5
 
Nieuwe kandidaat Denk Amsterdam bedient zich graag van de volgende uitspraak: “Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”.


 
door Mathilde van Vliet
 

Ten tijde van de oprichting van de politieke partij Denk in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen heb ik wekelijks geschreven over de toen aanwezige kandidaten. Er bleven drie zetels over voor Tunahan Kuzu “De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkan “moslims zijn de nieuwe Joden”, Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd". Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren. Nu blijkt dat de toenmalige kandidaat nr. 8 - Aysegül Kiliç - een zetel wil bemachtigen in de Amsterdamse gemeenteraad.
 

Wie is deze Aysegül Kiliç?
Mevrouw Kiliç is geboren in Turkije, maar groeide op in Nederland en is daarom ook dan Nederlandse voor 50%. En 50% Turks. Want haar andere paspoort is nog altijd Turks.
In haar denkbeelden zal ze 5% Nederlands zijn – omdat ze de taal goed spreekt - en 95% Turks, omdat zij het land van Erdogan ook dient.
 
Aysegül Kiliç was kandidaat voor de landelijke partij Denk, maar bereikte niet het parlement. Ze heeft zich nu aangemeld als kandidaat voor de Amsterdamse politiek. Op de website van Denk staat dat “Aysegül Kiliç politicologie studeerde. Zij combineerde diverse banen in de zakelijke dienstverlening met vrijwilligerswerk in de sociale dienstverlening.”
Verder was mevrouw Kiliç voorheen actief bij de Turkse partij M+, een subsidieslurpende partij in Amsterdam met slechts Turken aan boord. Ze is tevens liefhebber van de AK Partij van Erdogan en actief voor Milli Görüş.

Aysegül Kiliç bedient zich graag van de volgende uitspraak: “Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”, nu in de run voor een plaats in de gemeenteraad.
Het hoofddoekje wappert internationaal. Wie het APK-hoofddoekje past, trekke hem aan.....

 

(Aysegül Kiliç bij Milli Görüş)

 
Milli Görüş
Mevrouw Aysegül Kiliç is een graag geziene gast bij de Turkse fundamentalistische beweging Milli Görüş, zeg maar de Turkse variant van de Moslimbroeders. 
Carel Brendel schrijft over de verbanden moslimbroederschap en Milli Görüş het volgende:
"Onder leiding van Erdogan en de AKP groeide Turkije de afgelopen jaren uit tot een nauwe bondgenoot van de Moslim Broederschap. Internationale organisaties van de Moslimbroeders, zoals de International Union of Muslim en de de Europese Moslimbroeders houden hun bijeenkomsten tegenwoordig in Istanbul of Ankara."  

Denk doet intussen verwoede pogingen af te komen van het stigma een Nederlands verlengstuk van de Turkse president Erdogan te zijn - door politieke tegenstanders ook wel De lange arm van Ankara genoemd.
Uit onderzoek van Kantar Public lijkt dat hardnekkige beeld echter slechts te bevestigen: “70 procent van de aanhangers van DENK steunt het beleid van Erdogan," stelt onderzoeker De Beer. "Gematigde of niet-moslims zien juist niets in de partij."  
 
 
 

Tweede van links Hamas-activist Amin Abou Rashed. Rechts van hem Mehmet Kaya, oud-voorzitter van UETD Nederland. Daarnaast (met vlag over de schouders) de huidige UETD-voorzitter Turan Atmaca. De man links van Abou Rashed blijkt ex-UETD-secretaris Huseyin Sayilgan, die in het nieuws kwam nadat hij columniste Ebru Umar aangaf bij de Turkse overheid [foto]
 
 
 
 
Denk
De leider van Denk, Tunahan Kuzu, kiest zijn vrienden zorgvuldig. Israël en president Netanyahu van Israël horen daar zeker niet bij. Wie dan wel?
Hamas-terreuraanhangers, zoals Amin Abou Rashed, die het woord voeren bij demonstraties waarbij Kuzu aanwezig is. De fascistische Grijze Wolven met wie hij lachend op de foto gaat, en natuurlijk zijn moordende, martelende meesters in Ankara. 
 
Uiteraard kan Aysegül Kiliç niet ontbreken binnen dit plaatje.
 
 
 


Amsterdam, 22 januari 2018
 

4 opmerkingen:

  1. Zouden zij graag willen, dat Amsterdam van hen is, maar de poster is echt gefotoshopt, daarin had die racistensekte gelijk
    https://jonet.nl/wp-content/uploads/2017/11/DENK_verkiezingsaffiche_FB.jpg

    Kuzu met Hamas-activist Amin Abou Rashed
    https://www.niw.nl/hamasvriend-kuzu/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog een paar 'aardige' weetjes over Aysegül Kılıç

    Aysegül Kılıç is op de Turkse site YENİ ŞAFAK een volksmenner, voert een hetze tegen Nederlanders.
    Kılıç: Aysegul Kılıç, die actief is in de politiek in Nederland, zegt dat Turken het grootste probleem in het onderwijs vormen. “In Nederland worden kinderen na de lagere school getest en hun leraren begeleiden hen naar hun niveau”, zei het zwaard. Leraren, door het niveau van intelligentie van Turkse kinderen te verlagen, belet ze om naar goede scholen te gaan. Dat wil zeggen, ze willen dat de Turken onwetend blijven. ‘

    Ik had een probleem met sollicitatiegesprekken met mijn hoofddoek. In Nederland worden Turken altijd gevraagd om in een tweederangs baan te werken.

    De Nederlandse premier Marke Rutte: “Wat voelde je toen je zei:” Als je dit land niet leuk vindt en weggaat? ”

    Het was erg triest dat een premier zo’n uitdrukking moest gebruiken om alle mensen in zijn land te omhelzen. Ik wist dat zijn gedachten op deze manier waren, maar spreken maakte het ons moeilijker. Maar dit gesprek gaf me meer vastberadenheid. Ik zal nooit sterven aan de strijd door ons recht te zoeken.

    Volgens recent onderzoek is de islamofobie in Nederland in 2016 met 45 procent toegenomen. Zijn er evenementen die u persoonlijk ervaart?

    Ja … ik woon in de regio waar de supporters van de racistische leider Geert Wilders wonen. Ik kan die haat uit hun ogen lezen als ze me zien. Sabel woont bijvoorbeeld in Zuid-Holland. Daar zijn we meer aanvallen op moslims. Op de middelbare school afstudeerceremonie van een neef, een Nederlander
    er is geen recht om hier te zitten. “De officier van justitie verbrak de zaak door te zeggen dat er geen bewijs was op dezelfde dag dat het incident plaatsvond.
    terwijl een Nederlander me in de auto trapte en zei: “Ga naar het land van de dictator Erdogan”. Mijn moeder was Nederlands, maar ze had een hoofddoek. Hoewel ze hun eigen burgers hadden, werden ze ook als tweederangs mensen behandeld door naar hun uiterlijk te kijken.
    https://www.yenisafak.com/gundem/bati-medyasi-halki-kiskirtiyor-2637204
    (Vertaling via google)

    Mourad Taimounti: Haat Joden. Plaatste de volgende afbeelding op twitter
    Ayşegül Kılıç heeft geretweet
    Mourad Taimounti
    ‏ @taimounti
    20 dec. 2017

    #FreePalestine #denkamsterdam
    https://i.imgur.com/CC0HDcS.png
    https://twitter.com/aysegulkilic__


    Ahed Tamimi (“Shirley Temper”), is van de terroristenfamilie met dezelfde naam.
    Riep op om Joden te vermoorden
    https://www.youtube.com/watch?v=lj6kl0DYKos

    BeantwoordenVerwijderen