vrijdag 5 januari 2018

De Nieuwste Flop Van Sylvana Simons


 


Een zorgwekkende verzameling van radicale, antisemitische en racistische elementen

 
door Mathilde van Vliet


We hebben weer een radicaal feestje erbij. De nieuwste flop van Sylvana Simons noemt zich – na het mislukte Artikel1 en Denkverhaal – Bij1. Maar ook die naam ligt onder vuur, want er zijn nogal wat bedrijven die zo heten:
 
 
 
http://praktijkbij1.nl/praktijk-bij1/ 



Je zult toch moeten kiezen uit een veelheid van verschillende partijen….

De kandidaten, een verrassing. Op nummer 1 staat Sylvana Simons.
1. Silly Sylvana kennen we allemaal wel van haar foute, naar racistisch neigende oprispingen tegen alles wat wit en blank is. Dat steekt ze niet onder stoelen of banken. “Iedereen is gelijk, alleen is zwart beter dan wit”, is af te lezen aan de minachtende houding van het ex-Denkertje.
Silly zelf heeft een bijzonder brede CV die altijd van pas kan komen in het centrum van de macht. Ga er maar aan staan: danseres. VJ bij TMF. Toen bij campingzender SBS en daar presenteerde ze – houd uw zetel vast - 'Sexquiz on the Beach'.
Dansen kan ze ook en tussendoor kefte ze de godganse dag als tafeldame bij DWDD à Є1500 per uitzending over ons Sinterklaasfeest waarbij vooral de arme Zwarte Piet het ernstig moet ontgelden. Is namelijk “racisme”.
 
Maar weet deze zwarte Surinaamse juffrouw dan helemaal niet dat juist Arabieren zich schuldig maken aan slavenhandel met die arme, donkere Afrikanen en dat de ganse wereld zich hier muisstil over houdt? De bek vol van racisme en slavernij. Iets met een klok en klepel. Waar ging het toch mis?
Juffrouw Simons loopt uiteraard voorop in de demonstratie tegen Zwarte Piet 'Kick Out Zwarte Piet' met de tekst 'Stop Blackface' op de sweater.
 
Het begon ooit als een verveeld protest tegen Zwarte Piet. Voordat we het wisten werden er rellen georganiseerd, elk jaar weer bij de Sinterklaasintocht. Iedere keer wordt de stemming grimmiger; jaarlijks verschijnen er weer andere actiegroepen ten tonele. De dwarsverbanden tussen radicalen van BlackLivesMatter, beroepsactivisten als Frank van der Linden, Anja Meulenbelt (nr.15 op de lijst), Abulkasim Al-Jaberi, Thomas van Beersum, organisaties als AFA, Occupy (nr. 2 op de lijst) en islamitisch terrorisme zijn aantoonbaar. Ze zijn goed georganiseerd, wijd verspreid en hebben over de hele wereld hun netwerken.
Ook lieden als collega Sunny Bergman (nr. 16 op de lijst), Simion Blom en Verene Shepherd (VN) schoppen tegen alles dat blank is.
Gelukkig had juffrouw Simons – na het avontuur met moslimpartij Denk - weer een nieuw thuiskomen gevonden in weer een radicaal linkse nieuwe partij. Die naam werd verboden, dus dan zou je verwachten: juffrouw Simons ziet in dat het politieke arena niet voor haar is weggelegd. Maar nee, ze ging weer een nieuwe mislukt avontuur aan: Bij 1. Maar hoe zit het dan met die naam? Ik zou toch als ondernemer liever niet in verband worden gebracht met een radicale racistische partij.
We noemen het maar De Drie Dwaze Dagen van Bij1.
 
De volgende op de lijst:
 
2. Jazie Veldhuyzen: Auteur op website socialist.nu, clubblad van de Internationale Socialisten. Ook Occupy-demonstrant. Occupy, een protestbeweging die uiteraard ook door vriend George Soros wordt gefinancierd.

 
 
3. Cailin Kuit: **UPDATE 12/1/2018: Cailin Kuit verlaat Titanic wegens leugens CV. **Lees.
Mocht u zich afvragen wat een volslagen krankzinnige zwendelaar/krankzinnig slachtoffer van zwendel te zoeken heeft op de kandidatenlijst van BIJ1, dan hebben we het antwoord: het verkiezingsprogramma van BIJ1 voor de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen is nog krankzinniger dan OneCoin en OneLife bij elkaar. Wat dat betreft zijn Kuit en BIJ1 een match made in heaven. Want net zoals we vermoeden dat Kuit OneCoin niet snapt, snapt Sylvana Simons gemeentepolitiek niet.” [bron]
En daarbij is Kuit een heuse psychiater!
Gisteren was ze God, vandaag een psychiater en morgen Napoleon! Oordeel zelf: onze toekomstige burgemeester van Amsterdam. Minstens.
Cailin Kuit. “De shagrokende rolstoeloboema die beweert dat ze ooit als psychiater heeft gewerkt en die je dan toch weer noodt tot de vaststelling dat je in elke psychiatrische inrichting zo tíen mensen achter het cijferslot kunt vinden die denken dat Jezus is teruggekeerd op aarde, namelijk in hun eigen persoon.”[bron]  
 
4. Ana Paula Lima: een Braziliaanse meneer van origine maar die tegenwoordig als vrouw door het leven gaat. Ook een hoog jankgehalte, zo te lezen.  
 
5. Vayhishta Miskin: Werkzaam als secretaresse bij cluster Afrika van het FNV 
 
 
6. Godfrey Lado “Ik heb het gevoel dat ik hier nooit helemaal ben gekomen. Ik woon hier fysiek, maar mijn hart is nog in Soedan.” Tevens actief voor Vluchtelingenwerk Nederland,  , niet zo’n “heel beste” organisatie. Een NGO met een Golden Business. Binnen het hele vluchtelingenwerk worden er miljarden verdiend en allerhande politieke partijen houden zich al jaren bezig met het aftroggelen van soepsidies via overheid. Uiteraard wordt de hardwerkende burger dagelijks belazerd via media en oplichters van o.a. Postcodeloterij, interkerkelijke organisaties, Vluchtelingenwerk, giro 555 acties. 
 
 
 
7. Naomi Doevendans: **UPDATE 23/1/2018: Naomi Doevendans verlaat Titanic, reden onbekend. **“Kandidaat-raadslid en ex-dakloze Naomi Doevendans hoopt middels ’privilegetrainingen’ mensen verenigen. In het verleden was de politiek niet aan haar besteed, onder andere vanwege de ’normalisering van discriminatie, de propaganda en de onwetendheid’. [bron]
 
8. Vreer Verkerke: De heer Verkerke heet volgens het KvK register Judith Esther Verkerke, maar is een man. Strijdt voor “betere transzorg op basis van mensenrechten”. Gedraagt zich als man, kleedt zich als vrouw en speelt daarbij dan een man en vice versa. Hoe het ook zij: het is en blijft gewoon een man, vanwege de genetische aanwezigheid van XY genen.
Over XY gesproken: de heer Vreer is bij de extreemlinkse activistische organisatie XminY bestuurslid geweest, van 4 september 2013 tot 1 juli 2016.
XminY is een organisatie die in verband wordt gebracht met de kraakbeweging, anarchisten en buitenlandse verzetsbewegingen. Ze “strijden voor een rechtvaardiger samenleving". Het fonds, dat sinds 1968 bestaat, wordt financieel gesteund door linkse sympathisanten en houdt zich voornamelijk bezig met politiek extremisme, bedreiging, afpersing, lastercampagnes en zelfs het financieren van terroristen in Zuid-Amerika. XminY is aangesloten bij het platform Keer het Tij en Internationale Socialisten, een beweging die u wellicht nog kent van de dreiging van moord op Pim Fortuyn.
In 2006 nam XminY naast organisaties als Oxfam Novib en ICCO deel aan het jaarlijks evenement voor Andersglobalisme, het Wereld Sociaal Forum. Bij de Klimaattop in Kopenhagen bleek een van de activisten die de bijeenkomst verstoorde, lid te zijn van de Nederlandse XminY. Hier vindt u nog meer interessante achtergrondinformatie over XminY. De verbanden tussen XminY en de nummer 15 op de lijst - Anja Meulenbelt - vindt u hier.
De heer Vreer zet zich ook in voor de transgenders. Interessant gegeven ten aanzien die hele transgenderwaanzin: de oorsprong bevindt zich in Amerika waar Hillary Clinton en Obama het zogenaamde Alinsky model wilden invoeren. De beweging volgens het Alinsky model - waaronder communisten, socialisten, nieuwe linksen, liberalen, activisten en zgh. progressievelingen - noemen Het Gevaar (rechts conservatieven) “Satan”. Ze stigmatiseren Het Gevaar als racisten, islamofoben, seksisten homofoben etc. en scanderen dan ook "Het gevaar zal vernietigd moeten worden!"
Marxist Antonio Gramsci's (een Italiaanse communist) transformationele Marxisme was zo subtiel dat weinigen zelfs maar de opzettelijke veranderingen opmerkten. Dit is precies waar we vandaag getuige van zijn in de geleidelijke overname van Amerika en haar instellingen ter bevordering van praktijken die Amerika slechts een generatie geleden zouden hebben geschokt (de late-termijn abortus, de transgender-toiletten, etc.).” [bron]
Wat in Amerika gebeurt, vindt hier in razend snel tempo een gevolg.
De geestelijke geldschieter achter vele processen vanuit het Alinsky model is George Soros en ook in Nederland waait een radicale wind onder de beweging, omdat ook George Soros binnen Europa steeds meer invloed krijgt.
Die hele transgenderwaanzin wordt geleidelijk ingevoerd. Eerst is er aandacht voor het probleem transgender. Dan gaat de NS plots het beleid “dames en heren” aanpassen, de Hema volgt met de verkoop “transgenderkleding”, openbare toiletten worden “genderneutraal”, de waanzin ten top. Alles met één doel, namelijk totale ontwrichting van de samenleving. Kortom: het Alinsky model in uitvoering, onder regie en financiën van George Soros, die in Europa al 1/3 van het Europese Parlement heeft gekocht.
 
Wat heer Verkerken gaat betekenen voor het partijtje?
 
Laat u voorlichten... 
En verrassen!
 
 
9. Bob Schoute: **UPDATE 12/1/2018: Bob Schoute verlaat ook Titanic. ** Lees.
Verliet het blijkbaar naargeestige Jisp omdat “het warme badwater van de witte suprematie begon te stinken” en hij ‘de wijde wereld’ wilde intrekken. Waar die was? Op een lijnbus van het GVB.  
 
10. So Roustayar: So Roustayar houdt zich bezig als activiste voor socialisme nu. So Roustayar

Noemt zich So Rayatsour
is kandidaat voor Bij1. Zus van Said Roustayar, de veroordeelde Schilderswijkdemonstrant en luie links-extremist. Met deze kennis is een beeld te schetsen van Said als  rechtsstaat hatende, Hamas minnende linkextremist. Veroordeeld in 2015 tot vier maanden cel plus twee maanden voorwaardelijk. Hij kreeg een gebiedsverbod voor de Schilderswijk. Daar had hij begin juli tijdens de Ramadanrellen stenen gegooid naar de politie en een bouwkeet in een vuur geduwd. Lid Internationale Socialisten. Vriend van de boosaardige broertjes Al-Jaberi.
So Roustayar treedt tot nu toe op onder de naam So Rayatsour. Er bestaat een duidelijke connectie met Internationale Socialisten, hulp aan vluchtelingen, feminisme en Movement X



 
11. Anousha Nzume: Oftewel Anna Steijn. Kennen we allemaal van eindeloze belangstelling en bewondering voor Sinterklaas en Zwarte Piet. In Nederland zijn een Sylvana Simons, Anna Steijn/ Anousha Nzume en Quinsy Gario de belangrijkste jankers om Zwarte Piet af te schaffen en alles dat maar riekt naar slavernijverleden aan te kaarten bij de media. Vorig jaar verstoorden relmakers de Dodenherdenking op De Dam. Een stel aanhangers van anti Zwarte Pietenbeweging dachten een statement te maken voor “hun leed” tijdens Dodenherdenking die in de verste verte iets te maken heeft met het Lijden van de Negroïde Medemensch. Het leverde ze alleen maar protest op binnen de sociale media en ze werden met de grond gelijk gemaakt.
 
12. Marjan Sax: Mevr. Sax is een ouwe lesbo, een activiste. “Het gaat echter volkomen aan Marjan Sax voorbij dat zij in haar nieuwste project zich opwerpt als voorvechtster van zielige medemenspersonen die lang niet allemaal zo opgeruimd en modern zijn als dat lieve kunstacademiemeisje met die lippiercing. Als de gemiddelde AZC-populatie het hier voor het zeggen had, dan waren goedebedoelingen-omaatjes als Sax en Hanneke Groenteman zwaar het haasje.”
“Een van de vele acties is gefinancierd door Stichting Democratie en Media, een extreemlinkse Stichting die uitsluitend mediaprojecten subsidieert die politiek correct, links en beslist niet kritisch ten aanzien van immigratie, integratie en islam zijn. Bestuurslid van deze stichting? U verwacht het niet: Marjan Sax. Het is het zoveelste staaltje belangenverstrengeling van Sax en haar Stichting.”[bron]
De Stichting Democratie en Media tipte ook Dyab Abou Jahjah over nieuwe subsidies. Laten Sylvana Simons en Sunny Bergman nou zeer nauwe banden met Jahjah onderhouden….
** UPDATE ** Nieuw schandaal bij #Bij1. Marjan Sax die geld van Stichting Democratie en Media uitdeelde aan organisaties waar ze lid van was en lid van anti-Israël organisaties
 
13. Glenda Vijzelman: Een Surinaamse die uiteraard ook actief is voor de anti Zwarte Pietenbeweging.  

 
 

 
14. Manju Reijmer “Noemt zich schrijver (Note to self: nooit doodchecken, Jan!) en die zo in de war is geraakt van het feit dat niemand opkijkt van zijn openlijk beleden homoseksualiteit dat hij om in beeld te blijven in Grote Denkers als Quinsy Gario, Jerry Afriyie en “professor Emeritus” Gloria Wekker zijn hoogstpersoonlijke Martin Luther King, Nelson Mandela en Rosa Parks ziet.” [bron]  
 
 
15. Anja Meulenbelt: De dikke Palestijnse billen van mw. Meulenbelt (84) zijn uitgebreid hier en daar besproken. Zij is de kat in het bakkie voor Silly, want Meulenbelt is zeer actief voor het Palestina Komitee, dat bijzonder anti-Israël en zeer antisemitisch is, Hamas en Hezbollah verheerlijkt. Meulenbelt is ooit zelfs getrouwd geweest met een islamiet, Khaled Abu Zaid, die haar slechts gebruikte voor eigen vermaak omdat de moslimman reeds gehuwd was. 

 
16. Sunny Bergman: De blanke hatende Sylvana Simons, Sunny Bergman zijn erg dol op terroristen en oorlogsophitser, aanhanger Hamas, Moslimbroederschap + Hezbollah, antisemiet Abou Jahjah.
Schaamteloos gaan ze door met het verspreiden van blankenhaat en creëren zij Apartheid!
Weten media, sponsors Heineken en Gillette dat dan niet? Een rel werd door haar en Sylvana Simons veroorzaakt over het programma Voetbal Inside; ze werden totaal afgebrand op social media en bereikten: nul komma nul.
Ook juffrouw Bergman was actief bij de anti- roetmopjesacties, maar het was heldin Jenny Douwes en haar kompanen die het lukten de dik gesubsidieerde club van Vadertje Soros - Zwarte Piet haters en racistische roeptoeters van Anna Steijn, Simion Blom, Antifa, Jerry Afriyie, kozp, Sunny Bergman, StopBlackface, Quinsy Gario, Sylvana Simons, BlackLivesMatter, Georgina Verbaan e.v.a. - tegen te houden in Friesland! De slachtofferrol bevalt de club blankenhaters erg goed.
Helaas voor hen, trapt niemand erin.  
 

 
17. Gloria Wekker: Deze kandidaat is veelbesproken er luidt eigenlijk maar een conclusie/ diagnose: mevrouw is echt he-le-maal cuckoo!!! Totaal de weg kwijt! Noemt zich emeritus hoogleraar, maar gezien dit artikel en juiste analyse over deze vreemde vogel, blijft er weinig tot niets over van het hele bestaan van hoogleraar; dat was ze namelijk niet. Maar wel vol van het communistische gedachtegoed, racisme en de transgenderwaanzin. 
 
 
 
Kortom, het zal best lachen worden met de geflipten op deze lijst. Verkijk u echter niet op de nogal bijzondere buitenkant van sommigen, maar verdiep u in elk van hen in hun achtgrond en netwerken.
Onderschat het onderliggende gevaar dat deze verzameling aan radicalen met zich meedraagt vooral niet. Het zou een ware bedreiging voor de samenleving opleveren als deze heren en dames invloed zouden krijgen binnen het politieke bestel.
 
Deze partij werkt op de lachspieren, het klinkt als een rariteitenkabinet als je naar kandidaten – de heer Vreer en mevrouw Kuit – kijkt, maar vergis u niet in de onderliggende idealen waar deze figuren voor staan:  

1. Het zijn allemaal marxisten/ communisten met een strijdbare en activistische achtergrond. Ze staan in nauw contact met vele militante organisaties plus hun activisten.

2. De naam George Soros financiert het actiewezen, de Stichting Democratie en Media en de transgenderwaanzin. 

3. Het witte racisme dat niet onder stoelen of banken wordt geschoven.

4. De aanhang, activiteiten en adoratie voor Hamas, Hezbollah, Palestina Komitee en de netwerken van de radicale moslim Abou Jahjah met daarbij het hoge anti-Israël en buitengewoon antisemitische gehalte is op z'n minst reden voor zorg.

 


 
 ** UPDATE 1 januari 2018 **: "Psychiater" Cailin Kuit en blankenhater Bob Schouten hebben zich teruggetrokken van lijst UIT1.
Toen bleven er nog 15 dubieuzen over......
 

Amsterdam, 5 januari 2017
 
 

6 opmerkingen:

  1. Dat wordt ruzie in de tent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn vader zij ooit: Als het zo doorgaat in Europa dan zullen op een dag de fatsoenlijke mensen zich moeten opsluiten in hun huizen omdat de gekken buiten lopen en het voor het zeggen hebben! Ziehier, hij was een ziener!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er zijn 3 personen met een valse/ andere naam:
    1. Dhr. Vreer Verkerke ofwel Judith Esther Verkerke (info: KvK)
    2. So Roustayar ofwel So Rayatsour
    3. Cailin Kuit ofwel Diane Niesse.

    Why???
    Kan iemand dat uitzoeken?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ene schandaal is nog niet de deur uit of het volgende meldt zich aan:
    Bob Schoute die opstapt, Marjan Sax die de boel belazert, er worden valse namen gevoerd.
    Dan nummer 10: De antisemitische So Roustayar heeft de letters van haar achternaam omgedraaid om onvindbaar te zijn voor waarschijnlijk haar werk. Ze noemt zich So Rayatsour elders. luie links-extremist Said Roustayar, de veroordeelde Schilderswijkdemonstrant. Said werd veroordeeld in 2015, omdat hij begin juli tijdens de Ramadanrellen stenen had gegooid naar de politie en een bouwkeet in een vuur geduwd. Hij is, net als zijn zus Lid van de Internationale Socialisten en goede vriend van de boosaardige broertjes Al-Jaberi. De Internationale Socialisten kent u nog wel van de doodsbedreigingen aan het adres van wijlen Pim Fortuyn. So Roustayar is net als haar broer activiste voor Internationale Socialisten en Movement X.
    Lees verder: Lijst Sylvana Simons, Een Treurige Bedoening http://mathildedoethetnuook.blogspot.nl/2018/01/lijst-sylvana-simons-een-treurige.html

    BeantwoordenVerwijderen
  5. https://www.delta.tudelft.nl/article/culture-shock-neus-snuiten
    Ik ga er vanuit dat dit de echte naam is?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lees ook nu op OpinieZ:

    "De links-radicale activisten van Sylvana’s BIJ1 nader bekeken
    Sylvana Simons recruteert uit groezelige, extremistische groeperingen"

    https://opiniez.com/2018/01/13/de-links-radicale-activisten-van-bij1-nader-bekeken/

    BeantwoordenVerwijderen